ACTIVITATS D'AULA

 TEORIA DEL COLOR
(apunts per fer la presentació)  recordeu que la vostra presentació ha de ser original, no pot ser una còpia d'aquesta: 


Avui, 20 de març, s'ha produit un eclipsi parcial. Amb els alumnes de les Tortugues hem aprofitat per fer-ne una observació indirecta i treballar diversos aspectes relacionats amb el tema. 
Ha estat interessant per tothom.http://astro.unl.edu/naap/lps/animations/lps.html

Treball Llengua Catalana :   EL  DEBAT  (L'argumentació)

Ha estat molt interessant la feina feta a classe a partir del text argumentatiu. Hem decidit un parell de temes i els hem preparat amb la intenció de fer un bon debat. 
Els noi i noies s'ho han pres molt seriosament i els resultats han estat enriquidors per tots ells. La feina l'hem acabat amb la realització d'un debat molt interessant on s'han hagut d'esforçar per aconseguir una expressió correcta tant en la forma com en el contingut. 
Treball cooperatiu: La nutrició


Al llarg del primer trimestre hem estat investigant diferents aparells del nostre cos i la seva relació amb la nutrició. Hem vist que reballar en equip, intentar que tothom tingui cabuda al grup, respectar les opinions i les idees de tots els membres i posar en comú el resultat de l'esforç individual és una tasca força difícil.
Tot i així estem molt satisfets dels resultats i ens ha agradat poser ensenyar als altres companys el fruit de l'esforç i la feina feta.Polígons estrellats
ORIGAMI
com fer una camisa amb paper

http://scrapcoloring.fr/news/chemise-en-origami Reproducció humana
Aquí teniu un video on hi ha una animació simulada de com es produeix la fecundació , el desenvolupament de l'embrió i el part. 
Feu-li un cop d'ull.


La reproducció humana from Manel on Vimeo.
. Feu-li un cop d'ull.
Salut i cos humà

Portem uns dies estudiant la salut i les malalties i ara començarem a parlar sobre la reproducció humana. És un tema important que s'ha de prendre seriosament tant des de l'escola com des de casa. 

Per reforçar el tema ens ha visitat una infermera del CAP  per fer-nos una xerrada sobre la campanya de vacunacions .


____________________________________________________________________________________-
CINQUÈ  Curs 2013/2014Activitats Pops i Pingüins:
 
EXPOSICIÓ  "LA CÈL·LULA"